Over Ons

>Over Ons
Over Ons 2020-01-03T10:42:34+00:00

DC Engineers is opgericht in 2011 en telt 100 medewerkers (2020). Onze medewerkers hebben allen een technische opleiding op minimaal HBO niveau met ruime ervaring met het werken aan multidisciplinaire technische werken.

Wij ondersteunen overheden, ingenieursbureaus en aannemers in hun projecten.

Visie

De reden voor oprichting van DC Engineers is de veranderende vraag naar technisch personeel. Waar, in het verleden, mensen jarenlang voor dezelfde werkgever werkten zien wij een verschuiving omdat specialisten niet meer voor de werkgever kiezen maar voor de uitdaging. Laat dit laatste nu precies zijn waar wij ons in onderscheiden, het vinden van de juiste uitdaging op dat moment in uw carrière.

DC Engineers wil de flexibele vraag naar specialisten betere invulling geven door een goede partner te zijn. Dit niet door het standaardiseren van processen maar juist het menselijk aspect te waarborgen.

Wij werken eraan onze opdrachtgevers beter en meer van dienst te kunnen zijn. Hierbij is onze uitdaging dit voor steeds meer opdrachtgevers in diverse regio’s te mogen doen.

Werkvelden

DC Engineers is voornamelijk het geschikte bureau voor Civieltechnici. Van Ontwerpers, Tekenaars, Beheerders, Beleidsmedewerker, Werkvoorbereiders, Constructeurs, Projectleiding, Toezichthouders, Directievoerders, Projectmanagers tot aan iedereen die nodig is voor de realisatie van projecten. Wij begrijpen uw bedrijfscultuur en zorgen naast gekwalificeerd personeel ook personeel dat goed binnen uw organisatiestructuur past.

Certificeringen

DC Engineers is NEN4400-1 VCU én ISO9001 gecertificeerd.

Externe Engineering

DC Engineers heeft een nauwe samenwerking met ingenieursbureau De Aquanoom (zie ook www.deaquanoom.nl) . Hierdoor kunnen wij niet alleen specialisten leveren maar ook werk aannemen.

Bekijk Ons Team